ابزار Meta Tag Analyzer به شما این امکان را میدهد که ببینید موتورهای جستجو چگونه از متا تگهای وب سایت شما استفاده میکنند. این ابزار همچنین به شما کمک میکند تا از وجود هرگونه خطا در متا تگهای خود مطلع شوید. کسبوکارها باید استراتژیهای متفاوتی را تجربه کنند تا راهبردی را بیابند که بهترین نتایج را به همراه دارد. به عنوان مثال، تست A/B یک استراتژی ساده برای کمک به یادگیری نحوه واکنش مخاطبان به محتوای مختلف است. این فرآیند شامل ایجاد دو یا چند نسخه از محتوا و سپس نمایش آن به بخشهای مختلف مخاطب است تا مشخص شود کدام نسخه از محتوا عملکرد بهتری دارد. این مرحله شامل پیاده سازی بینش برای تدوین استراتژیهایی است که با اهداف سازمان همسو باشد.
یک نقشه سایت ارسال کنید.ارسال نقشه سایت به GWT میتواند خزیدن سایت شما را بهبود بخشد و خطر خطاهای نمایه سازی را کاهش دهد. این یک ابزار عالی برای وبسایتهای بزرگ است زیرا به راحتی میتواند تغییرات یا اضافهها را برای Google از دست بدهد، اما وبسایتهای جدید نیز میتوانند از مزایای ایندکس شدن سریعتر بهره ببرند. شرکت طراحی سایت مجریان وب ، فعالیت خود را از سال 1380 به صورت تخصصی آغاز نمود و در بخش وب سایت و خدمات وب سایت توانسته 98% رضایت مشتریان خود را کسب نمایید. روش یادگیری خود را با کلاسیتو تغییر دهید، با ابزارها و منابع پیشرفتهای که به شما کمک میکنند به اهداف خود برسید و پتانسیل خود را به حداکثر برسانید. اگر صفحهای نرخ پرش بالایی دارد، میتوانید محتوای آن را بهبود دهید یا لینکهای داخلی بیشتری اضافه کنید.
نرخ پرش در آنالیز ترافیک وبسایت
این ابزارها به شما کمک میکنند تا دقیقاً نحوه تعامل کاربران با صفحات وب سایت خود را ردیابی کنید. میتوانید مشاهده کنید که کاربران به کدام بخشهای صفحه توجه بیشتری میکنند، بر روی چه عناصری کلیک میکنند و مسیرهای رفتاری آنها در سایت چگونه است. پاسخ به این سوالات به شما کمک میکند تا استراتژیهای بهینه تری برای بهبود تجربه کاربری، افزایش ترافیک و افزایش نرخ تبدیل تدوین کنید.
سایتچکر نیز یکی از مهمترین نرمافزارهای موجود در حیطه سئو و چک کردن ترافیک سایت است. مهمترین ابزارهای آن شامل چککنندهی ترافیک، چککنندهی رتبه و چککننده بکلینک است که البته این موارد در نسخه پریمیوم آن موجود است. اما ابزار چککننده ترافیک آن کاملاً رایگان است و از طریق این ابزار میتوانید ترافیک هر وبسایتی را که میخواهید به صورت رایگان چک کنید. ابزارهای آنالیز وب سایت مانند Ahrefs یا SEMrush به شما امکان میدهند تا عملکرد سایتهای رقیب را نیز تحلیل کنید. ابزارهای رایگان و پولی بسیاری برای بررسی ترافیک وب سایت وجود دارد که هر کدام ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند که آنها را از یکدیگر متمایز میکند.
با ابزار کاوش، ۵۰ خطای سئویی سایت مثل خطا در تگ عنوان، تگ توضیحات متا، خطای ۴۰۰، خطای ۵۰۰، لینکهای شکسته، صفحات تنها (صفحات یتیم چیست؟) و … رو بهراحتی برطرف کنید. این ابزار خطاهای سئویی سایت رو واستون اولویت بندی میکنه تا بتونید اول خطاهای مهم رو برطرف کنید و بعد سراغ خطاهای دیگه برید و مهمتر اینکه برای هر خطا، راهحل رفع کردنشون رو هم بهتون ارائه میده. برای اینکه الکسا سایت شما را رتبه بندی کند نیاز به کار خاصی نیست و الکسا با توجه به تعداد بازدید کننده یکتا و تعداد نمایش صفحات آنالیز به زودی سایت شما را رتبه بندی میکند.
با این اطلاعات، میتوانید روی بهبود لینکسازی و افزایش کیفیت محتوا تمرکز کنید تا اعتبار دامنه خود را افزایش دهید. در نهایت، شما اطلاعات دقیق مخاطبان سایت ، نوع دیگری از سایتهای مورد علاقه آنها ، سایتهای برتر ارجاع داده شده و لیستی از سایتهای رقیب را برای تحقیقات بیشتر دریافت خواهید کرد. با توجه به تغییرات محتوایی و بهروزرسانیهای فنی وبسایت، حداقل ماهی یکبار و همچنین پس از هر تغییر عمده بهتر است تست انجام شود. با استفاده از نسخه رایگان SEMRush ، فقط میتوانید نمونهای از دادهها را در گزارش مشاهده کنید. امیدواریم این مقاله واستون مفید بوده باشه و حداکثر استفاده رو از این آموزش ببرید.
ویژگیهای کلیدی Ahrefs
از تمام این اطلاعات میتوان برای بهبود استراتژی بازاریابی محتوا، لینک سازی، فرآیند تحقیق کلمات کلیدی و موارد دیگر استفاده کرد. با درک اینکه چه چیزی بیشترین ترافیک را برای رقبای شما به ارمغان میآورد، میتوانید آن کلمات کلیدی و موضوعات مشابه را هدف قرار دهید تا ترافیک بیشتری برای وبسایت خود ایجاد کنید. سرعت سایت نه تنها بر تجربه کاربری تاثیر مستقیم دارد، بلکه یکی از معیارهای اصلی گوگل برای رتبهبندی صفحات است.
💡 مقاله بهترین ابزارهای گوگل برای سئو رو حتما مطالعه کنید تا با 20 مورد از ابزارهای رایگان گوگل که برای بهینهسازی سایت استفاده میشوند، آشنا بشید. به دنبال این هستید که از رقبای سئو خود پیشی بگیرید؟ سمراش یک ابزار جامع سئو هست که همه چیزهایی رو که برای افزایش رتبه وب سایت خود در موتورهای جستجو نیاز دارید فراهم میکنه. سایتها معمولا کلی خطا دارند که به چشم نمیان و در باطن کلی ضربه به سئوی سایت میزنند. ابزارهای زیادی وجود دارند که میتوانند این اطلاعات و گزارشها را به شما ارائه کنند.
افزونه الکسا بر روی مرورگرهای کروم و فایرفاکس نیز نصب میشود و شما به راحتی میتوانید از آن برای آنالیز سایتهای رقبا استفاده کنید. یکی ازایراداتی که به این سایت وارد است، دامنهی محدود اطلاعاتی است که به کاربران در مورد آنالیز سایتها نشان میدهد. به عنوان مثال، چنانچه سایتی به تازگی راه اندازی شده باشد اطلاعاتی در مورد آن در این ابزار وجود نخواهد داشت.
ابزارهای آنالیز سایت به شما کمک میکنند تغییرات این الگوریتمها را پیگیری کنید و سایت خود را مطابق با استانداردهای جدید بهینهسازی کنید. برای مثال، گوگل الگوریتمهایی مانند Core Web Vitals را معرفی کرده است که روی سرعت بارگذاری، پایداری بصری و واکنشپذیری سایتها تمرکز دارد. به طور کلی، ابزارهای تحلیل و آنالیز سایت اطلاعات بسیار مهمیرا در اختیار شما قرار میدهند که میتواند به بهبود عملکرد وبسایت و کسبوکار شما کمک کند. از این رو، اهمیت استفاده از این ابزارها در بازاریابی دیجیتال و بهینهسازی سایت بسیار بالاست زیرا تجزیه و تحلیل رقابت برای هر تجارتی سودمند است. ابزارهای تجزیه و تحلیل سایت به شما اجازه میدهند تا رفتار کاربران در وبسایت را به دقت مشاهده کنید.
همچنین، سرعت بالا به کاهش نرخ پرش (Bounce Rate) و افزایش نرخ تبدیل کمک میکند. با استفاده از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom و WebPageTest، میتوانید مشکلات موجود در سایت خود را شناسایی کرده و عملکرد آن را بهبود بخشید. همچنین، با رعایت نکاتی مانند بهینهسازی تصاویر، استفاده از CDN و فعالسازی کشسازی، میتوانید سرعت بارگذاری وبسایت خود را به طور قابل توجهی افزایش دهید. در نهایت، یادآوری میکنیم که سرعت بارگذاری یکی از عوامل کلیدی در موفقیت آنلاین هر وبسایت است و باید به آن توجه ویژهای داشته باشید.
برای مثال، اگر از سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده میکنید، باید بررسی کنید که آیا ابزار مورد نظر با این سیستم سازگار است یا خیر. خب، پس از وارد کردن URL رقیب، به تفکیک کل بازدیدکننده رقیب خود دسترسی پیدا خواهید کرد.
در پست GTMetrix چیست در مورد اهمیت سرعت یه وبسایت از نگاه گوگل بیشتر صحبت کردیم. ابزارهای مختلفی برای بررسی سرعت سایت وجود دارند که هر کدام ویژگیهای منحصر به فردی دارند. برخی از معروفترین ابزارها شامل Google PageSpeed Insights، GTmetrix، Pingdom، WebPageTest، Lighthouse و Uptrends هستند. این ابزارها به شما کمک میکنند تا عملکرد وبسایت خود را از زوایای مختلف بررسی کنید و مشکلات موجود را شناسایی کنید. همراه با نمودارهای آبشار، گزارشهای فانوس دریایی که در تستهای سرعت وبسایت گنجانده شدهاند، میتوانند به نشان دادن زمینههای بهبود یافته و بهبود عملکرد صفحه وب کمک کنند.
مشاهده آمار بازدید مطالب در وردپرس راهنمای بررسی دقیق آمار وبلاگ
جت سئو یکی دیگر از ابزارهای سئو ایرانی است که امکانات بسیاری برای تحلیل سایت فراهم کرده است. این ابزار قابلیت تحلیل رتبه سایت در موتورهای جستجو، تحلیل بکلینکها، ارزیابی وضعیت کلمات کلیدی، بررسی مشکلات فنی سایت و بررسی عملکرد سایت در دستگاههای مختلف را دارد. جت سئو یک گزینه مناسب برای کسبوکارهای ایرانی است که به دنبال بهبود وضعیت سئو و رتبهبندی سایت خود هستند.
Fathom؛ بررسی ترافیک با امکان دور زدن مسدود کننده تبلیغات
شما میتوانید بفهمید که کاربران از کدام بخشها بیشتر استفاده میکنند، کدام صفحات بیشتر بازدید میشوند و کجاها ممکن است کاربران با مشکل مواجه شوند. این اطلاعات به شما کمک میکند تا بهترین تجربه کاربری را برای کاربران فراهم کنید و عملکرد وبسایت را بهبود دهید. یکی از بهترین ابزارهای خارجی برای تحلیل و آنالیز سایت، Ubersuggest است که توسط نیل پاتل، یکی از چهرههای برجسته در حوزه سئو، توسعه یافته است. این ابزار علاوه بر تخصص در تحقیق کلمات کلیدی، به صاحبان کسبوکارها این امکان را میدهد که بکلینکهای سایت خود و رقبایشان را با دقت تحلیل کنند. ابزار معروف GTmetrix جزئیات خیلی بیشتری رو نسبت به ابزارهای قبلی به شما گزارش میده. مخصوصا توی ایران طرفداران زیادی داره و افراد زیادی به این سایت سر میزنن و سرعت وبسایت خودشان رو بررسی میکنن.
اگر در عین داشتن نرخ تبدیل ِمثبت، هزینهی زیادی برای تبلیغات خرج میکنید اما اکثر کاربران سایت تان را فوراً ترک میکنند، یک جای کارتان میلنگد. سایت thinkwithgoogle هم قدرت گرفته از PageSpeed Insights گوگل هست؛ ولی با یه ظاهر متفاوت و مخصوص سئو موبایل هست و صرفا آنالیز سرعت سایت رو بین پلتفرمهای گوشی انجام میده. یک سایت رایگان از گوگل که به شما امکان میدهد محبوبیت و روند جستجوی عبارات و موضوعات مختلف را در طول زمان و در مناطق مختلف دنیا مشاهده کنید. با استفاده از این سایت میتوانید میزان جستجوی هر کلمه کلیدی را تخمین بزنید و کلمات کلیدی پرطرفدار را شناسایی کنید. هدف آنالیز وب سایت این است که به عنوان یک معیار تجاری برای تبلیغ محصولات خاص به مشتریانی که احتمال خرید آنها را دارند و تعیین اینکه یک مشتری خاص احتمالاً کدام محصولات را خریداری میکند، عمل کند. این ابزار با دقت بالا و قابلیتهایی مثل سازگاری با Google Analytics و Google Search Console، به شما اجازه میدهد دادهها را ترکیب کرده و بینش عمیقتری در مورد عملکرد سایت خود کسب کنید.
همچنین در مورد کلمات کلیدی مرتبط پیشنهاداتی را ارائه میدهد و جدولی از 100 نتیجه برتر گوگل در رابطه با آن کلمه کلیدی به شما میدهد. علاوه بر این قابلیتها میتوانید میزان تخمینی بازدید، تعداد لینکهای خروجی، رتبه دامنه و تعدا کل اشتراک گذاریهای اجتماعی را مشاهد کنید. یکی دیگر از مزیتهای این سایت تخمین درباره هزینه برای هر کلیک است به این معنا که اگر کلمه کلیدی خود را از طریق Google Ads تبلیغ کنید، این هزینه را برای شما تخمین میزند. اگر با گوگل اکانت خود وارد Ubersuggest شوید، میتوانید کلمات کلیدی بیشتر پیشنهاد بگیرید، رتبه بندی روزانه و پیشنهادات اختصاصی مربوط به سئو را نیز مشاهده کنید.
SEMrush؛ یک ابزار سئوی کامل
Google PageSpeed Insights یکی از محبوبترین و قابل اعتمادترین ابزارهای رایگان است که توسط گوگل ارائه میشود. این ابزار سایت را بر اساس معیارهای Core Web Vitals بررسی میکند و پیشنهادات بهینهسازی ارائه میدهد. یک پلتفرم جامع سئو است که امکانات گستردهای برای تحقیق کلمات کلیدی، تحلیل رقبا و بهبود سئو سایت را فراهم میکند. Serpstat مجموعهای از راه حلهای جستجوگرها است که از یک ابزار تحقیقاتی ساده برای کلمات کلیدی رشد کرده است. اکنون مجموعهای گسترده تر از ویژگیها را برای درک عملکرد وب سایت در اختیار کاربران قرار میدهد.
برخی از قابلیتهای اصلی سایت با کمیمحدودیت به صورت رایگان در دسترس است؛ اما برای دسترسی داشتن به تمام قابلیتهای این سایت باید هزینهای را ماهانه پرداخت نمایید. با استفاده از این دادهها، میتوانید تغییرات و بهینه سازیهای لازم را انجام دهید و به صورت مستمر عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید. برای اینکه از دادههای به دست آمده بیشترین بهره را ببرید، باید به طور مداوم عملکرد سایت خود را بررسی و تحلیل کنید. Moz یکی از قدیمیترین ابزارهای تحلیل سئو است که به دلیل رابط کاربری ساده و امکانات مفید، برای مبتدیان و حرفهایها مناسب است. تمام کاری که شما باید انجام دهید اینست که URL وب سایتی را که میخواهید تجزیه و تحلیل کنید وارد کنید و روی ‘Search’ کلیک کنید.
زمانی که به دادههای مربوط به ترافیک وبسایت تان دسترسی پیدا میکنید، میتوانید نقاط ضعف تان را در طراحی وب سایت یافته و اطلاعاتی را که برای توسعهی آن مناسب هستند به دست آورید. خبر خوب این است که تعدادی ابزار وجود دارد که میتوانید از آنها برای آنالیز ترافیک وبسایت خود استفاده کنید. در چک لیست سئو گفتیم که با انجام اقداماتی مانند اتصال سایت به سرچ کنسول، اتصال به گوگل آنالتیکس، نصب افزونههای سئو و غیره میتوانید رتبه صفحات سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود بدهید. این ابزارها به صورت رایگان و پولی مورد استفاده قرار میگیرند و هرکدام ویژگیهای منحصر به فردی دارند که آن را از بقیه ابزارها متمایز میکنند.
Kissmetrics یک پلت فرم تجزیه و تحلیل مشتری است که دادههای وب سایت را جمع آوری میکند و آن را در قالبی خوانا ارائه میدهد. اگر فقط نیاز به تحقیق در مورد کلمات کلیدی دارید، گاهی اوقات نیازی به یک ابزار تحلیل و آنالیز سایت همه کاره ندارید. KWFinder یک نرم افزار عالی است که شکاف بین کار سئو و کپی رایتینگ رو پر میکنه. با استفاده از این ابزار، انواعی از کلمات کلیدی رو میتونید پیدا کنید که رتبه بندی آنها چندان دشوار نیست ولی پتانسیل ایجاد ترافیک رو دارند. ابزارهایی مانند Hotjar یا Crazy Egg به شما امکان میدهند که نقشههای حرارتی (Heatmaps) و ضبط جلسات کاربران را بررسی کنید تا بفهمید کاربران چگونه با سایت شما تعامل دارند.
حتما میدونید که نوشتن یک عنوان جذاب چقدر میتونه ترافیک ارگانیک سایتتون رو افزایش بده. شناسایی نقاط قوت و ضعف، آنالیز سئو سایت به شما اجازه میدهد تا نقاط قوت و ضعف وبسایت خود را شناسایی کنید. بنابراین با توجه به اهمیت این مساله برای بررسی سرعت بارگزاری صفحات خود از طریق دسکتاپ و موبایل، میتوانید از ابزار Google PageSpeed Insights استفاده کنید. پس از وارد کردن آدرس سایت خود، این ابزار صفحهای با نتایج متعدد را برای شما نمایش میدهد. همچنین اگر از ابزارهای بازاریابی ایمیلی، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) یا ابزارهای تبلیغاتی استفاده میکنید، یکپارچگی بین این ابزارها و سیستم آنالیز وب سایت میتواند بسیار مؤثر باشد.
Sitebulb، همانند Screaming Frog، یک خزنده قدرتمند وبسایت است که به صورت تخصصی برای تحلیل و بهبود سئو داخلی سایتها طراحی شده است. این پلتفرم با ارائه گزارشهای دقیق و قابل فهم، به شما کمک میکند تا به سرعت مشکلات فنی و ساختاری سایت خود را شناسایی کرده و راهکارهای بهبود را به کار بگیرید. Sitebulb با ارائه اطلاعاتی جامع در مورد خطاهای فنی، ساختار سایت، کیفیت محتوا و وضعیت لینکهای داخلی و خارجی، تصویری کامل از وضعیت سئو سایت شما را ارائه میدهد. سایت SE Ranking یکی دیگر از سایتهایی است که در زمینه آنالیز ترافیک وب سایتها به مدیران سایتها بسیار کمک میکند. شما در این سایت میتوانید کلمات کلیدی سایت رقبا و میزان ترافیک ورودی آنها را مشاهده کنید که برای این موارد نیاز به پرداخت هزینه نیست. چنانچه قصد دارید تا از دورهها و امکانات بیشتری استفاده نمایید بایستی یکی از طرحهای این ابزار را خریداری کنید.
یکی از بهترین ابزارهای رایگان گوگل، گوگل آنالیتیکس هست که برای آنالیز و تحلیل رفتار کاربران و نرخ تبدیل (Conversion) اونا کاربرد داره و به وبمستران کمک میکنه تا بتونند ترافیک ارگانیک خودشون رو افزایش دهند. این ابزار گزارشها و اطلاعاتی را در اختیار مدیران سایتها قرار میدهند که با کمک آنها میتوانند عملکرد سایت را بهبود داده و تعداد بازدید از سایت و در نتیجه جذب مشتری را افزایش دهند. از این رو لازم است تا تمامیمدیران سایتها و صاحبان کسب و کار، نحوه استفاده از ابزار آنالیز سایت را آموزش ببینند. ابزارهای تحلیل و آنالیز سایت به شما اجازه میدهند تا عملکرد رقبا و وضعیت بازار را بررسی کنید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا درک بهتری از موقعیت خود در بازار داشته باشید و استراتژیهای رقابتی موثرتری ایجاد کنید. در نظر داشته باشید بررسی و آنالیز رقیب بخش مهمیاز بهینه سازی سایت است و برای رسیدن به جایگاه بهتر در نتایج جستجو حتما باید رقیب را به خوبی بشناسیم.
بهترین ابزار بررسی ترافیک وب سایت (از جمله رقبا)
از نگاه شخص من، سه سال پیش که این مقاله رو مینوشتم، این ابزار متفاوتترین ابزار تست سایت بود و خصوصیاتی داشت که هیچکدوم از ابزارهای بالا نداشتن. یکی از مهمترین ویژگیهای این ابزار، نمایش آمار دقیقتر برای کاربران ایرانی هست؛ چون که ابزار Devtools در مرورگر گوگل کروم مستقر شده و شما میتونید با لوکیشن ایران سرعت سایت خودتون رو تست کنید. البته سرعت اینترنت شما هم بعضی موقعها توی نتایج تاثیر میذاره.پیشنهاد میکنم حتما مقاله تحلیل آبشاری با ابزار devtools رو بخونید تا مشکلات و کندی سرعت سایت خودتون رو به راحتی پیدا کنید. WebPagetest هم جزو ابزارهای رایگان سنجش سرعت سایت هست که خدمات مختلف و منحصربهفردی رو به کاربران خودش ارائه میده.
در این مقاله از “میزفا تولز” شما رو با 9 ابزار آنالیز سئو سایت آشنا میکنیم. سیمیلار وب یک ابزار آنلاین برای بررسی آنلاین ترافیک سایت است که به شما یک نمای کلی از ترافیک رقیب شما و اینکه کدام کانالها برای شما ارزشمندتر هستند را ارائه میدهد. به جای اینکه فقط ترافیک جستجو را ارائه دهد، گزارشهای دقیقی از کل استراتژی ترافیک وب سایت دریافت خواهید کرد. پس از اینکه لینک سایت را از طریق ابزار بررسی کردید، تجزیه و تحلیل ترافیک کلی، از جمله گزارش کشور به کشور را به شما میدهد.
برخی از ابزارها، مانند Google Analytics، دارای منابع آموزشی فراوان، وبینارها و مستندات آموزشی هستند که به شما در یادگیری و استفاده بهتر از ابزار کمک میکنند. ابزارهای سرعت و عملکرد سایت به شما کمک میکنند تا مشکلاتی که باعث کاهش سرعت بارگذاری صفحات میشوند را شناسایی و رفع کنید. این ابزارها برای پیگیری و تحلیل ترافیک ورودی به وب سایت، منابع ترافیک، رفتار کاربران، مدت زمان حضور کاربران در سایت و موارد مشابه طراحی شده اند. در این مطلب، به بررسی جامع ابزارهای آنالیز وب سایت و نحوه کارکرد آنها میپردازیم. Ahref روزانه بیش از 6 میلیارد صفحه وب را با بیش از 200 میلیون وب سایت در نمایه خود خزش میکند. این روند شامل دادههای زیادی است و به شما در پیشی گرفتن از رقبا و کسب ترافیک بیشتر کمک میکند.
این کار به شما کمک میکند تا مشکلات مرتبط با لینکهای شکسته را شناسایی کرده و آنها را بهبود داده یا جایگزین کنید تا از اثر منفی آنها بر روی سئوی وبسایت جلوگیری کنید. اکثر کارشناسان از چندین ابزار برای بررسی تخمین میزان بازدید از وب سایت برای رقبای خود استفاده میکنند. ما همیشه به کاربران توصیه میکنیم که حداقل دو ابزار مختلف برای تجزیه و تحلیل آمار ترافیک وب را امتحان کنند.
مراقب خطاهای نمایه سازی باشید.GWT به شما این امکان را میدهد که ببینید از زمان آخرین خزیدن سایت چه تعداد از صفحات وب سایت شما توسط گوگل ایندکس شده است. مهمتر از آن، هر گونه خطا یا اخطار نمایه سازی را برجسته میکند و اطلاعاتی را برای تجزیه و تحلیل به شما میدهد. به عنوان مثال، ممکن است کد شکسته، URLهای مسدود شده یا مشکلی با موضوع سایت خود داشته باشید.
یکی از این افزونهها افزونه رنک مث است که با قابلیتهایی مانند آنالیز سئو، ادغام با سرچ کنسول و رنک ترکر به بهترین پلاگین سئو تبدیل شده است. اینکه کاربران چند مرتبه از یک صفحه در وبسایت تان دیدن کردهاند، به معیار «میزان بازدید از صفحه» مربوط میشود. شما میتوانید محبوب ترین صفحات وب سایت تان را با این معیار بیابید تا از آنها به عنوان الگویی برای بهبود عملکرد صفحات ضعیف تر استفاده کنید.
یکی از معروفترین و پرطرفدارترین ابزارهای بررسی سرعت سایت ، Google PageSpeed Insights است. این ابزار توسط گوگل توسعه داده شده و به شما اطلاعات دقیقی درباره عملکرد وبسایت شما در دستگاههای موبایل و دسکتاپ ارائه میدهد. اگر به دنبال ارتقای رتبه وبسایت خود در نتایج جستجوی گوگل هستید، شرکت داده پردازی فراتک بهترین انتخاب برای شماست. تیم طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی و کارشناسان سئوی فراتک با ارائه خدمات حرفهای و تخصصی، تضمین میکنند که وبسایت شما در کوتاهترین زمان ممکن به رتبههای برتر گوگل دست یابد.
برای اینکه بدانید برای بهینه سازی سئو و ستراتژی بازاریابی خود نسبت به رقبا چه کاری باید انجام دهید. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا با 5 ابزار رایگانچک کردن ترافیک وبسایتها آشنا شوید. سایت SEMRush محبوب کسانی است که در مورد سرچ کلمات کلیدی بسیار حساس و دقیق هستند.
اما ابزارهای پیچیده تر مانند Adobe Analytics یا Matomo نیاز به آموزش و تخصص بیشتری دارند. انتخاب ابزاری که بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید، به شما کمک میکند تا سریع تر به نتایج مورد نظر دست یابید. ابزارهای پیشرفته تر مانند Adobe Analytics یا SEMrush نیاز به اشتراک ماهیانه دارند و { سئو مگ|} بیشتر برای کسب وکارهای بزرگ تر توصیه میشوند. بر اساس بودجه خود، ابزاری را انتخاب کنید که نه تنها نیازهای فعلی شما را پوشش دهد، بلکه بتوانید در آینده نیز از آن بهره برداری کنید. هنگامیکه سایت خود را به Google Search Console اضافه کردید، میتوانید مشاهده دادههای وب سایت خود را شروع کنید.
خوشبختانه با استفاده از ابزارهای آنلاین سئو میتونید سرعت سایتتون رو افزایش بدید. دقت داشته باشید که هدف تمامیمدیران سایت جذب ترافیک وب سایت بیشتر و دیده شدن میباشد. ابزار SEMRush دارای دو نسخهی پولی و رایگان است که در نسخهی رایگان، کل ترافیک اورگانیک یک سایت و همینطور 5 کلمه کلیدی برتر را در مورد سایت مورد نظر به شما نشان میدهد.
GTmetrix سعی میکنه با نشون دادن فاکتورهای لازم باعث افزایش سرعت سایت شما بشه. همچنین سایت جی تی متریکس این اجازه رو به شما میده تا گزارش کار سرعت سایت خودتون رو به شکل فایل CSV خروجی بگیرید. همه این موارد باعث شده که GTmetrix یه سایت مفید برای بررسی و تست سرعت بالا آمدن سایت باشه.میزفا مقالات کاملا جامعی برای آموزش کامل کار با GTmetrix انتشار داده. همچنین میتوانید هر گونه مشکل امنیتی را در اینجا پیگیری کنید.برای تجزیه و تحلیل جامع و بررسی کلی سلامت کلی وب سایت خود، میتوانید ابزارهای وب مستر گوگل را با بهترین شیوههای Google Analytics ترکیب کنید. هنگامیکه با نحوه عملکرد GWT آشنا شدید، میتوانید از آن برای بهینه سازی وب سایت خود، افزایش رتبه سایت و افزایش ترافیک خود استفاده کنید.
تجزیه و تحلیل وب سایت در گوگل فرآیند تجزیه و تحلیل رفتار بازدیدکنندگان یک وب سایت است. این شامل ردیابی، بررسی و گزارش دادهها برای اندازهگیری فعالیت وب، از جمله استفاده از یک وبسایت و اجزای آن، مانند صفحات وب، تصاویر و ویدیوها است. دادههای جمع آوری شده از طریق تجزیه و تحلیل وب ممکن است شامل منابع ترافیک، سایتهای ارجاع دهنده، بازدید از صفحه، مسیرهای طی شده و نرخ تبدیل باشد. ابزار آنالیز سایت گوگل تگ منیجر یکی از ابزارهای خوب برای آنالیز و تحلیل سئو سایت هست که استفاده از تگها رو آسون میکنه، بدون اینکه نیاز به دانش فنی خیلی زیادی داشته باشید.
شرکت SimilarWeb یک شرکت آنالیزگر وبسایت است که اطلاعات دقیقی در مورد تحلیل و بررسی سایتها و چشماندازی جامع از پلنهای بازاریابی را ارائه میدهد. همچنین این ابزار را میتوان جایگزین مناسبی برای الکسا دانست که سالهای زیادی جزو بهترین ابزارهای سئو به شمار میرفت. برخی از مهمترین امکانات و نقاط قوت این ابزار را میتوان به موارد زیر اشاره کرد. ابزارهای متفاوتی برای بررسی آنالیز ترافیک سایت و ترافیک وب سایت رقبا وجود دارد.
به طور کلی، سرچ کنسول یک ابزار ضروری و مهم برای هر وبسایتی است که میخواهد در نتایج جستجوی گوگل دیده شود. میزفا تولز یک مجموعه ابزار آنلاین است که برای آنالیز سئو سایت طراحی شده است. این ابزار میتواند اطلاعات کاملی در خصوص سرعت سایت، مشکلات فنی، وضعیت سئو داخلی و خارجی، پیشنهادات برای بهبود محتوا و لینکها و همچنین تحلیل رقبا ارائه دهد. علاوه بر این، میزفا تولز به کاربران ایرانی کمک میکند تا با استفاده از دادههای دقیق و تحلیلهای کاربردی، عملکرد سایت خود را بهینه کنند. WooRank یکی از ابزارهای برتر تحلیل سئو است که به بررسی سریع و دقیق عملکرد وبسایت میپردازد.
بنابراین برای پیدا کردن لینکهای شکسته وبسایت میتوانید از این ابزار استفاده کرده و همچنین آنها را رفع کنید. در هر تجارتی فارغ از اندازه آن، پیگیری آمار، ارقام و بررسی اطلاعات جهت اخذ تصمیمات مناسب، یکی از دلایل اصلی موفقیت یا شکست است. ابزارهای آنالیز به شما امکان میدهند تا اهداف مشخصی مانند خرید، ثبت نام یا دانلود یک فایل را در سایت خود تنظیم کنید. یکی از مهم ترین نکات در انتخاب ابزار آنالیز، سادگی استفاده و یادگیری آن است.
- با رابط کاربری ساده و تحلیلهای دقیق، MOZ به یکی از انتخابهای اصلی برای متخصصان سئو تبدیل شده و به بهینهسازی سایت در تمامیجنبههای سئو کمک میکند.
- {
- ابزارهای مختلفی برای بررسی سرعت سایت وجود دارند که هر کدام ویژگیهای منحصر به فردی دارند.
- |}
- برگه تجزیه و تحلیل ترافیک سایت ، تعداد بازدیدکنندگان منحصر به فرد ، کل بازدیدها ، میانگین مدت زمان بازدید ، تعداد بازدید از صفحه و نرخ پرش سایت را به شما ارائه میدهد.
- {
- پلتفرمیجامع برای سئو خارجی سایت است که امکانات مختلفی برای تحلیل بک لینکها و بهبود پروفایل بک لینک سایت شما ارائه میدهد.
- |}{
- مجموعهای از نرمافزارهای دسکتاپ SEO PowerSuite است که برای بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو طراحی شده است.
- |}
- Bing Seo Analyzer نمایه بک لینک سایت شما به تجزیه و تحلیل صفحات ارجاع دهنده، دامنهها و انکر تکستها کمک میکند.
آنالیز سایت به کمک ابزار واکاوی
WebPageTest ابزاری حرفهای و بسیار دقیق است که کنترل بالایی روی شرایط تست (مانند مرورگر، سرعت اینترنت و مکان سرور) به کاربر میدهد. در نتیجه برای انجام دقیق و سریع این فرآیندها، استفاده از ابزار گوگل برای سئو سایت امری ضروری است. با استفاده از نسخه رایگان SEMRush’s Traffic Analytics ، میتوانید حداکثر 10 گزارش مروری بر بازدید روزانه را مشاهده کنید.
ابزار آنالیز سایت
در نهایت، ترکیب ابزارهای مختلف و استفاده از دادههای چندمنظوره به شما این امکان را میدهد تا به دیدگاهی جامع از عملکرد سایت دست یابید و بتوانید به طور مستمر بهینه سازیهای لازم را انجام دهید. تعیین اهداف در ابزارهایی مانند Google Analytics به شما کمک میکند تا رفتار کاربران و میزان موفقیت در رسیدن به این اهداف را به طور دقیق پیگیری کنید. به عنوان مثال، میتوانید بررسی کنید که چه تعداد از کاربران پس از بازدید از صفحات خاص، خرید خود را تکمیل کرده اند. داشتن یک وب سایت حرفهای و پرمحتوا، تنها اولین گام در مسیر موفقیت آنلاین است. Google Analytics یکی از ابزارهای رایگان و ضروری برای تحلیل رفتار کاربران و منابع ترافیک سایت است. این ابزار آنلاین بررسی ترافیک سایت ، اگرچه دارای ویژگیهای زیادی است، اما استفاده از آن هم بسیار آسان است.
باید یک حساب کاربری با ارائه آدرس ایمیل ، شماره تلفن و رمز عبور ایجاد کنید. پس از ایجاد حساب کاربری خود ، میتوانید با استفاده از قسمت جستجو در صفحه اصلی وارد هر وب سایتی شوید و تجزیه و تحلیل ترافیک آن را شروع کنید. آنالیز و تحلیل سئو سایت میتونه کاری پرزحمت و زمانبر باشه اما برای استراتژی سئو بسیار مهمه. ابزار SEO/PPC امکان آنالیز دامنهها بروی تمام پارامترهای اصلی، کلمات کلیدی، پرداختیها، پیدا کردن سایتهای رقیب، مشاهده دادههای PPC و موارد دیگر را مهیا میکند. همچنین این سایت رتبه بندی دقیق، کلمات کلیدی پیشنهادی، بررسی بک لینکها، برنامه ریزی بازاریابی و سایر ابزارهای مفید جهت بهینه سازی سایت را ارائه میدهد.
{
Google Search Console
|}
Ahrefs یکی از شناختهشدهترین ابزارهای سئو است که به خصوص در زمینه تحلیل بکلینکها و تحقیق کلمات کلیدی بسیار قدرتمند عمل میکند. این ابزار به شما امکان میدهد تا عملکرد سایت خود و رقبا را به دقت بررسی کنید. نرخ پرش درصدِ کاربرانی که هر صفحه از سایت تان را مشاهده کرده و آن را بدون هیچ مگ سئوتعاملی بسته اند، نشان میدهد.
{
معرفی و دانلود بهترین افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس
|}
با شهودی و درک آسان ابزارهایمان، به هزاران صاحب مشاغل کوچک، مدیران وبسایتها و متخصصان سئو کمک کردهایم تا حضور آنلاین خود را بهبود بخشند. گوگل آنالیتیکس یک پلت فرم آنالیز سئو سایت رایگان است که ترافیک وب سایت، رفتارها و تبدیلها را کنترل میکند. این پلتفرم بازدید از صفحه، بازدیدکنندگان منحصر به فرد، نرخ پرش، مکان یاب منابع یکسان ارجاع، میانگین زمان حضور در سایت، رها شدن صفحه، بازدیدکنندگان جدید در مقابل بازگشت و دادههای جمعیتی را دنبال میکند. بهینه سازی عملکرد سایت، سئو، بهینه سازی نرخ تبدیل و جذب مشتری و بهینه سازی تجربه کاربری از دلایلی است که باید از ابزارهای آنالیز سایت استفاده کنیم.
در دنیای دیجیتال امروز، آنالیز سایت یکی از مهمترین بخشهای سئو و بهینهسازی وبسایت است. برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو و جذب ترافیک بیشتر، شما نیاز به استفاده از ابزارهای حرفهای دارید که بتوانند اطلاعات دقیقی از عملکرد سایت، کلمات کلیدی، بکلینکها و مشکلات فنی ارائه دهند. ابزارهایی مانند Ahrefs، SEMrush و Moz از محبوبترین و کاربردیترین ابزارهای آنالیز سایت هستند.
{سئو|دیجیتال مارکتینگ|آموزش سئو|آموزش دیجیتال مارکتینگ|بهینه سازی سایت|بازاریابی محتوا|تولید محتوا|لینک سازی|بک لینک|تحقیق کلمات کلیدی|سئو داخلی|سئو خارجی|سئو تکنیکال|سئو محلی|گوگل آنالیتیکس|سرچ کنسول گوگل|الگوریتمهای گوگل|رتبه بندی گوگل|افزایش رتبه سایت|افزایش ترافیک سایت|بازاریابی شبکههای اجتماعی|مدیریت شبکههای اجتماعی|اینستاگرام مارکتینگ|تبلیغات در اینستاگرام|تبلیغات گوگل|تبلیغات کلیکی|کمپین تبلیغاتی|ایمیل مارکتینگ|بازاریابی ایمیلی|اتوماسیون بازاریابی|بهینه سازی نرخ تبدیل|تجربه کاربری}